Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφού ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, γιατί να τα κοιτάζει ο γάμος; Κάπως έτσι σκέφτηκαν ο 87χρονος Νίκος και η 85χρονη Μάρθα, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή. Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν έφυγε για γαμήλιο ταξίδι (ακόμα) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του MEGA, σχετικά με το πώς προέκυψε το «love story» τους, αλλά και το πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν έστω και μετά από 15 χρόνια σχέσης. «Τη γνώρισα σε ταβέρνα. Ήταν επτά γυναίκες μαζί και χόρευαν. Χόρεψα με την Μάρθα και κόλλησα», είπε ο ίδιος και το άλλο του μισό συμπλήρωσε: «Ήμουν χορευταρού, μόνο με γυναίκες έβγαινα όταν πήγαινα για χορό». 

Διαβάστε ακόμη: Ιαπωνία: Ο γάμος της πριγκίπισσας Μάκο με κοινό θνητό σαν άλλοι «Χάρι και Μέγκαν»

Η κ. Μάρθα δήλωσε πως ενώ της είχε ζητηθεί εδώ και χρόνια να πει το πολυπόθητο «ναι», εκείνη δεν δεχόταν γιατί είχε αποφασίσει μετά το θάνατο του πρώτου συζύγου της να μην παντρευτεί ξανά. Μετά από πιέσεις όμως, ενέδωσε: «Είπα, Νίκο τελείωσε, έλα να κάνουμε ένα γάμο. Και το έλεγα και γέλαγα. Και όμως το έκανα». Ο επιμένων νικά, λοιπόν και έτσι ο κ. Νίκος το πήρε το κορίτσι: 

Οσο για το πώς το πήρε απόφαση: «Στην αρχή δεν το πίστευα. Όμως είναι καλός κι έτσι έκανα κι εγώ μια αρχή. Ήρθε η ώρα. Είπα γιατί να είμαι μόνη μου. Κι έτσι σκέφτηκα καθαρά και είπα θα κάνω αυτό το αληθινό που κάνει όλος ο κόσμος και υπήρξαν όλοι απέναντί μου παρά πολύ χαλαροί. Ήμουν 16 χρόνια μόνη. Τώρα πια το μόνο που σου μένει είναι να βρεις έναν άνθρωπο, σκέφτηκα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA