Μενού
  • Α-
  • Α+

Για περίεργη συμπεριφορά του καθηγητή κάνει λόγο συμμαθήτρια της κοπέλας που έκανε την καταγγελία για παρενόχληση που οδήγησε στη σύλληψη του εκπαιδευτικού. Όπως υποστήριξε, δε, ο συγκεκριμένος «ήταν πολύ κοντά στις κοπέλες». Ο καθηγητής αυτός «ήταν πάρα πολύ περίεργος στην συμπεριφορά του» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 συμπληρώνοντας πως «έκανε και σχόλια του τύπου “πολύ όμορφη είσαι σήμερα”, “σου πάνε πολύ αυτά τα ρούχα” και τέτοια». 

Διαβάστε ακόμη: Μοσχάτο: «Βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο» είπε καθηγητής σε 12χρονη μαθήτρια

Η συμμαθήτρια του κοριτσιού της πρώτης γυμνασίου, που κατήγγειλε την παρενόχληση, είπε ότι «την Παρασκευή η κοπέλα ήταν πεσμένη ψυχολογικά και ήθελα να ρωτήσω τι της συμβαίνει», ενώ προσέθεσε πως «όταν έμαθα τι συμβαίνει, σκέφθηκα να φύγω από το σχολείο, αλλά ευτυχώς απομακρύνθηκε εκείνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν από το περιστατικό με την μαθήτρια, μέλη του 15μελούς είχαν ενημερώσει τον  διευθυντή του σχολείου για προβληματική συμπεριφορά του συγκεκριμένου καθηγητή και για τα πολύ ενοχλητικά σχόλια που, όπως καταγγέλλουν, δέχτηκαν μίλησαν στη Διεύθυνση του Σχολείου ακόμη τέσσερις μαθήτριες του σχολείου  αποκαλύπτοντας πως ο 45χρονος δάσκαλός τους δεν είχε μείνει μόνο σε αυτά!

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Παιδείας και με απόφαση της υπουργού,  ο εκπαιδευτικός τίθεται σε αργία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA