Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 45χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην περιοχή του Μοσχάτου, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερεύνηση της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ ξεκίνησε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς μιας μαθήτριας. Συγκεκριμένα, οι γονείς της κατήγγειλαν ότι η 12χρονη κόρη τους είχε μείνει μέσα στην τάξη και ο καθηγητής την προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα της για να ξαπλώσει στο θρανίο. Φέρεται μάλιστα να την χάιδεψε στην πλάτη και στο λαιμό και φέρεται να επιχείρησε να την θωπεύσει. Η 12χρονη φαίνεται να αντιλήφθηκε τις προθέσεις του 45χρονου. Μάλιστα, έβαλε τις φωνές και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τουλάχιστον 3 με 4 ακόμα μαθήτριες από το ίδιο σχολείο έχουν εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά του καθηγητή τους, καθώς φαίνεται να τις κοιτούσε επίμονα σε επίμαχα σημεία. Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA