Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μου απήγαγαν το παιδί μου», ήταν τα πρώτα λόγια που φώναξε η δράστις που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, Γ. Ν., στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader.gr, η ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς του οφθαλμιάτρου είναι συγκλονιστική. Μια γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε σχέση με τον οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, 13 ετών. Προφανώς, η ζήλεια ήταν το κίνητρο για την πράξη της, καθώς ο οφθαλμίατρος είχε μαζί της ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος και η Αγγλίδα σύζυγός του. 

Με την τελευταία ο γιατρός είχε δύο ακόμη παιδιά και απ' ό,τι φαίνεται η σχέση με  την Αλβανίδα ήταν στο ενδιάμεσο του γάμου τους. Είναι σαφές και από τις μαρτυρίες των γειτόνων ότι η δράστιδα εδώ και καιρό είχε... βάλει στο μάτι τον πατέρα του παιδιού της και τη σύζυγό του και φέρεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να τους απειλούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, κυκλοφορούσε με όπλο και ήταν πολλοί αυτοί που αναρωτιούνταν όλα αυτά τα χρόνια αν το όπλο ήταν αληθινό ή όχι. 

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παθιασμένη από ζήλεια και ήθελε εκδίκηση για την «απώλεια» του παιδιού της ενώ κάτοικος της περιοχής σε τηλεοπτική εμφάνιση στον Alpha τη χαρακτήρισε «τρελή και επικίνδυνη», λέγοντας πως η Αστυνομία έπρεπε εδώ και καιρό να τη συλλάβει. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους, την οποία ο πατέρας είχε πάει να παραλάβει από το σχολείο. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί πάσχει από επιληψία και πως ο πατέρας πήρε το παιδί, όταν η δράστιδα αρνούνταν να του δίνει τη θεραπεία, επειδή δεν πίστευε ότι το παιδί της έχει αυτό το πρόβλημα υγείας. Το 13χρονο παιδί βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον πατέρα και την Αγγλίδα σύντροφό του και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γειτόνων, το συμβάν ήταν θέμα χρόνου να γίνει.  Σύμφωνα με περίοικους, η δράστρια, γεννηθείσα το 1972 έχει δημιουργήσει κι άλλες φορές προβλήματα και είχε απασχολήσει τις Αρχές με την συμπεριφορά της προς τον γιατρό και την οικογένειά του. Ο τραυματίας γιατρός βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έχει τραύμα στον θώρακα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA