Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι. Γείτονες του οφθαλμιάτρου, ο οποίος πυροβολήθηκε από την πρώην ερωμένη του, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αναφέρουν στο Reader ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία ο γιατρός, Ν.Γ., είχε αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, παρακολουθούσε συχνά τον γιατρό και τη σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε για την επιμέλεια του παιδιού - Ποιος είναι ο γιατρός που πυροβόλησε

«Ξέραμε ότι αυτή στήνει καρτέρι μπροστά στο σπίτι τους και τους απειλεί», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Reader και προσθέτει: «Η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να χτυπήσει και τη γυναίκα του γιατρού και τον ίδιο. Οποιος πήγαινε να βοηθήσει, έτρωγε ξύλο». 

Σύμφωνα με την γειτόνισσα του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι, η γυναίκα αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στα μάτια του παιδιού της. «Ο γιατρός πήγε να πάρει την κόρη του από το σχολείο και γυρίζοντας σπίτι, τους πέτυχε στην πιλοτή. Πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στα μάτια της μικρής. Οι γείτονες φώναξαν Αστυνομία και ασθενοφόρα», συμπληρώνει η μάρτυρας.

Η γυναίκα μετά τους πυροβολισμούς δεν έφυγε από το Χαλάνδρι. Παρέμεινε εκεί και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, φωνάζοντας: «Μου απήγαγαν το παιδί μου», με τις πληροφορίες, όμως, να αναφέρουν ότι είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA