Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Χαλάνδρι. Ο 68χρονος οφθαλμίατρος είχε βγει από το σπίτι του για να παραλάβει από το σχολικό τη 13χρονη κόρη του. Ξαφνικά μπροστά του εμφανίστηκε η 49χρονη γυναίκα με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση και με τον οποίο απέκτησε μία 13χρονη σήμερα κόρη, της οποίας έχασε την επιμέλεια έπειτα από δικαστική απόφαση.

Η γυναίκα τον πλησίασε και αφού υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός τον πυροβόλησε στον κορμό. Μετά τους πυροβολισμούς έμεινε στο σημείο του συμβάντος και περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν και να τη συλλάβουν, ούσα σε άσχημη κατάσταση.

Όλο αυτό το σκηνικό του αίματος, ωστόσο, έχει διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια της μικρούλας, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, πήγε δίπλα του, τον αγκάλιασε και δεν έφυγε από δίπλα του μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη προκειμένου κρατηθεί στη ζωή!

Παραμένει στο κρατητήριο η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής θα παραμείνει η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι. Από την πρώτη στιγμή της προανακριτικής διαδικασίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με άτομο που δεν συνεργάζεται εύκολα μαζί τους και τις περισσότερες φορές τα όσα λέει είναι ακατάληπτα. Επί της ουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, επαναλαμβάνει τα όσα φώναξε και στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την συνέλαβαν λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του άντρα με τον οποίο κατά το παρελθόν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

«Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί», φέρεται να είπε ανάμεσα στα διάφορα ακατάληπτα η 49χρονη εικαστικός, κατηγορώντας παράλληλα τη Δικαιοσύνη ότι μερολήπτησε εναντίον της. Σε άλλες στιγμές αναφέρεται στο παιδί της, λέγοντας ότι «πρέπει να το πάρω πίσω», χωρίς όμως όλα αυτά να θεωρούνται επίσημη κατάθεση. Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής ζητούν απαντήσεις και για το όπλο, το οποίο εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα η 49χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, όπου και θα της αποδοθούν κατηγορίες.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρονος γιατρός

Βαριά τραυματισμένος με δύο σφαίρες σε στήθος και θώρακα νοσηλεύτηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχτηκε την επίθεση από πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι που ζητά απεγνωσμένα την επιμέλεια του παιδιού τους. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» δίνουν μάχη για να σώσουν τον 68χρονο και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ χθες υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Από την ώρα που χειρουργήθηκε και μετά μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 68χρονος Γ.Ν είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (πρώην ΚΟΦΚΑ). Είναι από τους πρώτους (1992) που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ, με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Εχει επίσης εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στο τομέα αυτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA