Μενού
  • Α-
  • Α+

Διανομέας στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που παραβίασαν το κόκκινο φανάρι σε κεντρικό δρόμο. Όπως καταγγέλλει ο ντελιβεράς τον χτύπησαν στο κεφάλι. 

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο - Το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον διανομέα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα

Ο 45χρονος Ηλίας Μπεντζάκης, εργάζεται ως διανομέας σε πιτσαρία, καταγγέλλει μιλώντας στην κάμερα του ALPHA πως πήγε να περάσει κανονικά το φανάρι επί της Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου και ένα άλλο δίκυκλο με δύο αναβάτες, παραβίασε το κόκκινο φανάρι.  Όπως λέει, δεν φοβήθηκε να μην πατήσουν εκείνον, αλλά οι απερίσκεπτοι σχεδόν κόντεψαν να χτυπήσουν ένα κοριτσάκι στη διασταύρωση. «Ήμουν στο φανάρι, και κάποιοι πήγαν να περάσουν με κόκκινο. Πήγαν να μην με χτυπήσουν αλλά δεν είχαν προσέξει ότι από τη διάβαση περνούσε ένα κοριτσάκι, κόντεψαν να τη χτυπήσουν», είπε ο ντελιβεράς. Όπως φαίνεται στο βίντεο του ALPHA, οι δύο άνδρες κατεβαίνουν από τη μηχανή, χτυπάνε τον ντελιβερά, τον ρίχνουν κάτω από το μηχανάκι και τον πετούν στον δρόμο αναίσθητο.

«Λιποθύμησα, μετά δεν θυμάμαι γιατί χτύπησα και στο κεφάλι» αναφέρει ο διανομέας. Πριν από τη συμπλοκή προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επίσης αναφέρουν ότι του αφαίρεσαν το κράνος και άρχισαν να τον χτυπάνε βίαια. «Του αφαίρεσαν το κράνος και άρχισαν να τον χτυπάνε βίαια. Χτύπησε πάρα πολύ» επισημαίνει χαρακτηριστικά μια γυναίκα, ενώ τελικά οι παρόντες κάλεσαν ασθενοφόρο ώστε το θύμα να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Τελικά, οι δύο δράστες, ένας 26χρονος και άλλος ένας συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA