Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο με την τρελή πορεία του αυτοκινήτου του 21χρονου, λίγο πριν παρασύρει τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να περνά με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου από το αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα διανομέα - Ετρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Στο βίντεο που δημοσιεύει το grtimes.gr, το αυτοκίνητο φαίνεται να περνά από τη διάβαση που διέσχιζαν δευτερόλεπτα πριν πεζοί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Κάποια στιγμή μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.

Δεν είχε δίπλωμα

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 21χρονος -πατέρας δύο παιδιών- δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και πολύ συχνά οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να είναι του θείου του και μάλιστα το είχε ξανατρακάρει.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος διανομέας προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος το οποίο χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA