Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν θα εκπροσωπήσει την εικαστικό που πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό στο Χαλάνδρι ο Βασίλης Νουλέζας που είχε αναλάβει την υπεράσπισή της. Ο κ. Νουλέζας αναφέρει πως ήθελε να «βοηθήσει ουσιαστικά» την 49χρονη ωστόσο υπήρξε πλήρης «αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας».

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 49χρονη - «Αν υπάρχει Δικαιοσύνη θα μου δώσουν το παιδί μου»

«Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ή δεν χορηγήθηκε εγγράφως εντολή εκπροσώπησης Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δυναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα», αναφέρει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας και συνεχίζει: «Εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της, των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της. Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Βασίλη Νουλέζα: 

«Δεν θα εκπροσωπήσω ως Συνήγορος υπεράσπισης την 49χρονη υπήκοο Αλβανίας κατηγορούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Χαλάνδρι σε βάρος του 68 χρόνου Χειρουργού Οφθαλμιάτρου βιολογικού πατέρα της 12 Χρόνης ανήλικης κόρης της που απολογείται σήμερα στον Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών. Ήθελα πραγματικά να την βοηθήσω ουσιαστικά ώστε να έχει ευμενεστερη ποινική μεταχείριση. Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ηδεν χορηγήθηκε εγγράφως  εντολή εκπροσώπησης.

Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δυναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα. Εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της. Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση ταραγμένη ταλαιπωρημένη απογοητευμένη δεν αντιλαμβανεται ουδόλως την βαρύτητα σοβαρότητα των πεντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί. Ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν άνθρωπο φέροντας όπλο και αποπειράθηκε να απαγάγει την ανήλικη θυγατέρα της ότι είναι σχεδόν υπoτροπή σε βίαιη συμπεριφορά για την οποίαν έχει στο παρελθόν τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη.

Επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει  εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της  το οποίο δεν έφερε αυτήν  αντίθετα από όσα καταθέτει η ανήλικη θυγατέρα της ότι εκείνη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα παρά μόνον ήθελε να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρας  επικοινωνίας μαζί του συμπεριφορά που της οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις.

Επισημαίνει ότι το θύμα της επίθεσης εκμεταλλευόμενος την κοινωνική και οικονομική ισχύ του κατόρθωσε να της αφαιρέσει την γονική μέριμνα της κόρης της με διάφορα τεχνάσματα ακυρώνοντας έτσι τον ρόλο της ως μητέρας εμφανίζοντας την ως παρανοϊκή και επικίνδυνη. Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της  πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως  απαραίτητα η κλονισμένη κατά την γνώμη μου  ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού . Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στον 68 χρόνο Χειρούργο Οφθαλμίατρο». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvassilios.noulezas.3%2Fposts%2F4437287453045616&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA