ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/11/2021 12:42

Απεργία στα ΜΜΜ: Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ στις 19 Νοεμβρίου

Τη στάση εργασίας εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ προκειμένου οι συνάδελφοι του εκλιπόντος εργοδηγού της εταιρείας να παρεβρεθούν στην κηδεία του - Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Απεργία στα ΜΜΜ: Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ στις 19 Νοεμβρίου
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Μετά την 24ωρη απεργία που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, τα σωματεία ανακοίνωσαν νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, μετά την απώλεια του εκλιπόντος συναδέλφου τους, Πέτρου Γιάμαλη, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του. Η τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 14:00.

Τη στάση εργασίας εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ προκειμένου οι συνάδελφοι του εκλιπόντος εργοδηγού της εταιρείας να παρεβρεθούν στην κηδεία του. Η ανακοίνωση των σωματείων: «Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του.

Οι Διοικήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ