Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο έχει προκαλέσει στην Κω η εξαφάνιση της 43χρονης μητέρας Διονυσίας Καραγεωργίου. Η Διονυσία είναι μητέρα ενός παιδιού, έχει κοντά μελαχρινά καρέ τα μαλλιά της, πράσινα μάτια και τατουάζ στη μέση της ένα λουλούδι. Σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον η γυναίκα είχε δεχτεί απειλές ενώ ταξίδεψε με καράβι στον Πειραιά και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη: Πενγκ Σουάι: Κίνα όπως Truman Show - Δεν έμαθε κανείς για την εξαφάνιση της 

Το τελευταίο διάστημα η Διονυσία ήταν άνεργη, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, κάτι που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά και γινόταν εσωστρεφής, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ. Ένα μήνα πριν την εξαφάνιση, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι συνομιλούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιον άνδρα από την Αθήνα, με το όνομα «Δημήτρης». Σύμφωνα με τη μητέρα της, εκείνος την προέτρεπε να ταξιδέψει για να τον συναντήσει.

Η εξαφάνιση της Διονυσίας δηλώθηκε από τη μητέρα της την 1η Ιουλίου. Η μητέρα καθημερινά την επισκεπτόταν και όταν δεν εμφανίστηκε, εκείνη ανήσυχη πήγε σπίτι της κόρης της να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την αστυνομική της ταυτότητα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Κάλυμνο, το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Το κινητό της από τότε είναι απενεργοποιημένο και το τελευταίο στίγμα του ήταν από την περιοχή της Αθήνας. Πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» επιβεβαίωσε πως η αγνοούμενη ταξίδεψε στα τέλη Ιουνίου με καράβι από την Κω, στον Πειραιά. Από τότε τα ίχνη της χάνονται.

«Την είχαν απειλήσει»

Η αδελφή και η μητέρα της αγνοούμενης γυναίκας, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί. Περιγράφουν τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της. «Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα-νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει», είπε η μητέρα της συγκινημένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA