Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία μιας 18χρονης από το Βόλο, η οποία υποστηρίζει ότι περασμένο Σαββατοκύριακο τη βίασε ο πρώην σύντροφός της σε πάρτι γενεθλίων. Η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στο τοπικό αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλε ότι το πρώην συνομήλικο αγόρι της την κακοποίησε σεξουαλικά και τη βίασε, συμπληρώνοντας πως ο διοργανωτής του πάρτι την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο όπου συνέβη ο βιασμός.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη - Νεκρή 55χρονη που πυροβολήθηκε σε ζαχαροπλαστείο

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε μέσα στο περασμένο σαββατοκύριακο και σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη μπήκε σε ένα δωμάτιο για να αλλάξει ρούχα και τότε, ο πρώην φίλος της την ακολούθησε και εκεί έπεσε θύμα βιασμού.

Οι αστυνομικές αρχές έδρασαν άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αρχικά συνελήφθη ο 18χρονος φερόμενος ως συνεργός, ενώ σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει και ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA