Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή από τα «χέρια» της πεθεράς της έπεσε μία 55χρονη στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε ζαχαροπλαστείο όταν δέχτηκε πυροβολισμούς και άφησε την τελευταία της πνοή. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νεκρή η γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο

Τα κίνητρα της δολοφονίας, που έχουν συγκλονίσει το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη. Η γυναίκα έφτασε έξω από το ζαχαροπλαστείο με ΙΧ αυτοκίνητο, κατέβηκε και πυροβόλησε την 55χρονη με κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει 3 κάλυκες. Ταυτόχρονα, μάρτυρες αναφέρουν πως από το πρωί της Δευτέρας έβλεπαν το ΙΧ αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην περιοχή και το οδηγούσε ένας άνδρας. 

Εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της η 55χρονη 

Η 55χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και κατόπιν στο νοσοκομείο, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο Ιπποκράτειο η 55χρονη διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς δεν σώθηκε. 

«Είχαν χωρίσει» 

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Φουντούνας, η 55χρονη αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο-πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Η 55χρονη φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA