Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης -εν διαστάσει- συζύγου του τη Δευτέρα (13/12) στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε, με τον 56χρονο δράστη να ομολογεί ότι αυτός σκότωσε την πρώην σύντροφό του και όχι η μητέρα του, όπως αρχικά είχε παρουσιαστεί. Ο ίδιος συνελήφθη και την Τετάρτη για την υπόθεση γυναικοκτονίας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου» λέει η πρώην σύντροφός του

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε στο ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι, όπου είχε κρύψει το όπλο.

Ετσι καταγράφηκε η 17η γυναικοκτονία

Η αστυνομία είχε εξ αρχής την αίσθηση ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αναφορικά με το σενάριο της δολοφονίας της 55χρονης από την πεθερά της σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας (13 Δεκεμβρίου). Και τελικά, μία ημέρα μετά, ήρθε η ολική ανατροπή στην υπόθεση. Ο σύζυγος ήταν και ο μόνος που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ είχε κίνητρο για την 17η γυναικοκτονία, όπως αποκάλυψε το MEGA στην εκπομπή live news.

Ο πρώην σύζυγός της και όχι η πεθερά της -όπως είχε αναφερθεί τη Δευτέρα- ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές μαρτυρίες που ήθελαν τη δολοφονία να έχει κάνει η πεθερά της, η οποία όπως αποδείχτηκε δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

O πρώην σύζυγος της 55χρονης που διέμενε στα Τρίκαλα φέρεται να πυροβόλησε την 55χρονη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης φέρεται να φορούσε παλτό και αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι το φόνο διετέλεσε γυναίκα. Ο πρώην σύζυγος της 55χρονος συνελήφθη για την 17η γυναικοκτονία στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο.

Η αρχική παραπλάνηση της Αστυνομίας

Η αρχική εκδοχή για το σενάριο της δολοφονίας, ανέφερε πως μία γυναίκα και μάλιστα πεθερά, ήταν αυτή που σκόρπισε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη ανοίγοντας πυρ στο ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο για άγνωστο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, η τραυματίας είχε δεχτεί τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, ενώ η κατάστασή ήταν τόσο κρίσιμη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο Ιπποκράτειο η 55χρονη διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς δεν σώθηκε.

Η γυναίκα βρισκόταν στο ζαχαροπλαστείο όταν δέχτηκε πυροβολισμούς και άφησε την τελευταία της πνοή. Τα κίνητρα της δολοφονίας, που συγκλόνισαν το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παρέμεναν άγνωστα μέχρι χθες. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η αστυνομία είχε επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η φερόμενη ως δράστιδα ήταν η πεθερά και το θύμα η νύφη. Η γυναίκα φερόταν να είχε φτάσει έξω από το ζαχαροπλαστείο με ΙΧ αυτοκίνητο, να κατέβηκε και να πυροβόλησε την 55χρονη με κυνηγετική καραμπίνα.

Η μαρτυρία που έδωσε το πρώτο στοιχείο

Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο, ανέφεραν πως από το πρωί της Δευτέρας έβλεπαν το συγκεκριμένο ΙΧ αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην περιοχή και το οδηγούσε ένας άνδρας και όχι γυναίκα. Αμέσως, μετά η αστυνομία άρχισε να δουλεύει το σενάριο, καθώς η 55χρονη που φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της, έχοντας χωρίσει από τον άνδρα της.

Γρήγορα οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως η μόνη... ανοιχτή υπόθεση που είχε το θύμα ήταν ο χωρισμός με τον άνδρα της, και εκείνος ήταν ο μόνος που είχε πραγματικό κίνητρο για τη δολοφονία της, που έμελλε να είναι η 17η φέτος στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA