Μενού
  • Α-
  • Α+

Λεπτομέρειες αναφορικά με τον ξυλοδαρμό της 18ρονης στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδρούπολης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το evros-news.gr, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο σύζυγος της νεαρής τής επιτέθηκε, αφού την κατηγόρησε ότι δεν ξύπνησε για να ταΐσει το μωρό τους και άρχισε να την χτυπά, ενώ στον ξυλοδαρμό συμμετείχε και η πεθερά αλλά και η ανήλικη κουνιάδα της. Οι αρχικές πληροφορίες, να σημειωθεί, έκαναν λόγο για κουνιάδο.

Διαβάστε ακόμη: Εβρος: Μακάβρια έκπληξη σε κηδεία - Ανοιξαν το φέρετρο κι αντίκρισαν άλλον νεκρό

Δύο ημέρες μετά το περιστατικό – το Σάββατο – οι γονείς της 18χρονης την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί, μετά την απαραίτητη εξέταση τους ενημέρωσαν πως δεν θα χρειαστεί εισαγωγή της. Το απόγευμα της ίδια ημέρας η νεαρή μητέρα πήγε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της, αλλά και της πεθεράς και της κουνιάδας. Ωστόσο, είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο και η αστυνομία δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψή τους. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, ενώ έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA