Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μακάβρια έκπληξη περίμενε τους συγγενείς και τους φίλους ενός νεκρού όταν άνοιξαν το φέρετρο στην εκκλησία για να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία. Σύμφωνα με το evros-news.gr, όταν oι συγγενείς του νεκρού άνοιξαν για πρώτη φορά το φέρετρο διαπίστωσαν ότι μέσα δεν βρισκόταν το αγαπημένο τους πρόσωπο αλλά κάποιος άγνωστος. Το συμβάν έγινε πριν από περίπου 50 ημέρες στο χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ο νεκρός της οικογένειας ήταν ένας ηλικιωμένος που είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια στην Αθήνα όπου διέμενε και η οικογένεια του αποφάσισε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του. Το γραφείο τελετών ωστόσο έκανε λάθος. Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί ξεκίνησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το συγκεκριμένο γραφείο κηδειών της Αθήνας και διαπιστώθηκε πως έγινε λάθος κατά την παραλαβή της σορού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του νεκρού που ήταν μέσα στο φέρετρο.

Η κηδεία στο Μαυροκκλήσι αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, το φέρετρο έκλεισε και παράλληλα άλλη νεκροφόρα ξεκίνησε από την Αθήνα για τον Έβρο, μεταφέροντας τον ηλικιωμένο κάτοικο που τελικά θάφτηκε στα νεκροταφεία του χωριού. Σημειώνεται πως στην περίπτωση που ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από κορονοϊό και το φέρετρο δεν ανοιγόταν για λόγους ασφαλείας, οι συγγενείς θα έθαβαν λάθος ανθρώπους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA