Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρομακτικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το φαινόμενο με τα περιστατικά εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) μετά τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως για τη διαρροή σε σάιτ πορνό, βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου πρώην συντρόφου του από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πέρα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που βγήκαν στο προσκήνιο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με άλλες 9 γυναίκες να εξετάζουν αν κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις revenge porn που έχει αναλάβει, οι οποίες αφορούν διάσημους Ελλήνες.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε σε δύο υποθέσεις που έχει αναλάβει κι έχουν να κάνουν με περιστατικά εκδικητικής πορνογραφίας. Η πρώτη υπόθεση, όπως είπε ο γνωστός νομικός, αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του (γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας) ότι έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο. Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn). Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές τόσο σε κόσμο μέσα στο κόμμα όσο και στο Πανεπιστήμιο, για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα επειδή χώρισαν. Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι, με πρώην σύντροφό της να έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA