Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φαινόμενο revenge porn, που ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή το σκοτεινό πρόσωπο του «Στάθη Παναγιωτόπουλου» και τις αποκαλύψεις της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του.

Διαβάστε ακόμηΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Κινδυνεύει με σύλληψη ο παρουσιαστής, αποκαλύπτει ο Απόστολος Λύτρας

Μια από τις πιο πρόσφατες καταγγελίες αφορά δημοσιογράφο, ο οποίος συμμετέχει σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας. Ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός δημοσιογράφος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, γνωστή επιχειρηματία στην Αθήνα, ότι είχε τραβήξει ροζ βίντεο με προσωπικές τους στιγμές και τα έδειξε στον τωρινό σύντροφό της. 

Η επιχειρηματίας, μιλώντας μέσω του δικηγόρου της, στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε». Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, ωστόσο σε ό,τι αφορά το ποινικό σκέλος, η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο.

«Βόμβες» από Λύτρα: Στο στόχαστρο δημοσιογράφος - Δύο ακόμη καταγγελίες από πολιτικό και μοντέλο

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις revenge porn που έχει αναλάβει, οι οποίες αφορούν διάσημους Ελλήνες.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε σε δύο υποθέσεις που έχει αναλάβει κι έχουν να κάνουν με περιστατικά εκδικητικής πορνογραφίας. Η πρώτη υπόθεση, όπως είπε ο γνωστός νομικός, αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του (γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας) ότι έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο. Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn). Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές τόσο σε κόσμο μέσα στο κόμμα όσο και στο Πανεπιστήμιο, για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα επειδή χώρισαν. Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι, με πρώην σύντροφό της να έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA