Μενού
  • Α-
  • Α+

Από σήμερα αρχίζει η διάθεση των δύο δωρεάν self test για τους πολίτες, που είχε ανακοινώσει χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 31/12.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ, «τo σύστημα Διάθεσης Self-Test άνοιξε σήμερα Τετάρτη 22/12/2021 8:00 έως και Παρασκευή 31/12 20:00. Θα διανέμονται δύο (2) self test σε όλους τους πολίτες άνω των 5 ετών». Τα self test θα δίνονται από τα φαρμακεία στους πολίτες με τη χρήση ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (προσωρινού ΑΜΚΑ).

Συγκεκριμένα, παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν ακόμη και οι εμβολιασμένοι να πληρώνουν για τα rapid test, τελικά ο πρωθυπουργός επέλεξε να εμπιστευτεί τους πολίτες και να ανακοινώσει πως θα δοθούν δύο δωρεάν self test για τις γιορτές. O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών για τη διενέργεια rapid test την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους εμβολιασμένους που θα επισκέπτονταν κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης και γι' αυτό αποφάσισε την πραγματοποίηση δύο δωρεάν self test.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA