Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη, στον οποίο επιβλήθηκε 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος, η αντιεμβολιαστική δράση ενός ακόμα γιατρού βρίσκεται στο στόχαστρο των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων. Πρόκειται για τον ειδικό παθολόγο Νίκο Μπαλδιμτσή, ο οποίος αν και έχει ιατρείο στο Βόλο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δημοσίως, θεραπεύει ασθενείς με κορονοϊό μέχρι και στην μακρινή Τανζανία!

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Πιθανή η τέταρτη δόση του εμβολίου, 3 μήνες μετά την τρίτη, λέει ο Τούντας

Οι απόψεις του συγκεκριμένου υγειονομικού αναφορικά με τα εμβόλια κατά της Covid-19 ελέγχονται ήδη από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, στον οποίο τις τελευταίες μέρες πρωτοκολλούνται καταγγελίες και για τα κατ’οίκον θεραπευτικά πρωτόκολλα, που ακολούθησαν ασθενείς του, οι οποίοι τελικά κατέληξαν από επιπλοκές της νόσου. 

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο παραπάνω γιατρών ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπησή τους ενώπιον των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Μαγνησίας, αντίστοιχα.

Eις βάρος του Νίκου Αντωνιάδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση σχετικά με την πανδημία ενώ έχει κληθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να δώσει εξηγήσεις για δύο κακουργήματα αναφορικά με την υπόθεση 54χρονης ασθενούς με κορονοϊό, η οποία κατέληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αρνούμενη να διασωληνωθεί.

Ειδικότερα, ο ειδικός παθολόγος από τον Βόλο, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με εκκλησιαστικούς κύκλους, μιλώντας σε ακροατήριο πιστών, υποστηρίζει ότι υπάρχει θεραπεία κατά του κορονοϊού περιγράφοντας το απλό θεραπευτικό πρωτόκολλο, που ακολουθεί, χορηγώντας μόλις 3 φάρμακα με αποτέλεσμα, όπως λέει ο ίδιος, όλα τα περιστατικά του να γίνονται καλά παραμένοντας στο σπίτι τους. Κορτιζόνη, αντιβίωση και αντιπηκτικά αποτελούν το σχήμα, που χορηγεί ο γιατρός θεραπεύοντας, όπως διαβεβαιώνει, τους ασθενείς του χωρίς να χρειαστεί να πάνε «σε ένα νοσοκομείο και εκεί πέρα μπαίνουν μέσα στη διαδικασία αυτή με τα οξυγόνα και φτάνουμε στη διασωλήνωση. Και πόσοι άνθρωποι από αυτούς φεύγουν από την ζωή». 

Ο ιός επιτίθεται σε εγκέφαλο, πνευμόνια και ήπαρ... αυτός τα θεραπεύει όλα

Συγκεκριμένα σημειώνει: «Ο ιός αυτός επιτίθεται σε 3 πράγματα. Στον εγκέφαλο, για αυτό και βλέπουμε τους ανθρώπους να έχουν και αυτά τα ψυχολογικά και διάφορα νευρολογικά. Στα πνευμόνια, που κάνει τις τρομερές αυτές πνευμονίες και στο ήπαρ, το οποίο δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα. Τι γίνεται τώρα; Υπάρχουν, μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ, ανά την Ελλάδα πολλοί γιατροί, οι οποίοι εφαρμόζουμε κάποια κλασσικά πρωτόκολλα. Ενα θεραπευτικό πρωτόκολλο με μία κορτιζόνη (δεξαμεθαζόνη), η οποία, όπως λέει και ο Ιωαννίδης από το Στάμφορντ με τον οποίο συνεργαζόμαστε, είναι το μόνο φάρμακο, που καταστέλλει τον ιό, με μια αντιβίωση για αυτούς, που έχουν την πνευμονία όταν κάνουμε εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία, αντιβίωση ειδική, μοξιφλοξασίνη, το Avelox.

Οπωσδήποτε αντιπηκτική αγωγή γιατί οι πιο πολλοί θάνατοι είναι από θρομβώσεις. Κάναμε 20 μέρες αντιπηκτική αγωγή με ενέσεις στην κοιλιά, τις ηπαρίνες. Αυτή είναι η κλασσική θεραπεία. Με την κλασσική αυτή θεραπεία δεν χρειάστηκε να μπει κανείς άνθρωπος στο νοσοκομείο. Ολοι οι άνθρωποι έγιναν καλά. Εγιναν καλά στο σπίτι τους».

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος, «επικοινωνώντας με μία λοιμωξιολόγο σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μιλώντας για μια ασθενή μου λέει: ‘Είμαστε εμείς οι νοσοκομειακοί γιατροί στις μονάδες σε εσάς τους ιδιώτες γιατρούς, που αναλαμβάνεται αυτά τα περιστατικά και προσπαθείτε για τη θεραπεία των ασθενών και έτσι αποσυμφορείτε το σύστημα’. Αρα λοιπόν βλέπουμε ότι υπάρχει θεραπεία. Την εφαρμόζουν πολλοί γιατροί ανά την Ελλάδα. Κλασσική θεραπεία. Κορτιζόνη, αντιβίωση, αντιπηκτικά. Τρία πραγματάκια. Απλά πράγματα…το σημαντικό είναι ότι όλοι οι άνθρωποι γίνονται καλά.

«Ετσι τα έφερε ο Θεός να μπορώ να νοσηλεύω μερικούς ανθρώπους»

Και δε φτάνουμε σε αυτό το σημείο μόλις ένας άνθρωπος βγάλει ένα τεστ θετικό και κάνει πυρετό 37,5, δυστυχώς το λέω αυτό το πράγμα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλή πληροφόρηση και θα τολμήσω να το πω ότι πολλοί συνάδελφοι μας δεν ξέρω από πού παίρνουν τις πηγές της πληροφόρησης και εφαρμόζουν αυτές τις οδηγίες στους ανθρώπους. Να βλέπεις έναν άνθρωπο με 37,5 με θετικό τεστ να πάει σε ένα νοσοκομείο και εκεί πέρα μπαίνει μέσα στη διαδικασία αυτή με τα οξυγόνα και φτάνουμε στη διασωλήνωση. Και πόσοι άνθρωποι από αυτούς φεύγουν από την ζωή». 

Ο Βολιώτης γιατρός, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, παρακολουθεί περιστατικά Covid μέσω τηλεϊατρικής σε όλη την Ελλάδα, σε ευρωπαϊκές χώρες ακόμα και στην Αφρική, έχοντας ασθενείς στην Τανζανία. «Ασχολούμαι με αυτό το θέμα, των ανθρώπων που έχουν αρρωστήσει από τον κορονοϊό, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έτσι τα έφερε ο Θεός να μπορώ να νοσηλεύω μερικούς ανθρώπους με κάποια βασικά φάρμακα, να έχουμε υπόψη μας το εξής: Σε καμία χώρα του κόσμου, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, καμία κυβέρνηση δεν ανακοινώνει κάθε μέρα πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι και πόσους θανάτους έχουμε.

Μόνο στην Ελλάδα μας λένε ότι έχουμε τόσους διασωληνωμένους και κάθε μέρα έχουμε τόσους θανάτους. Αυτή η παγκόσμια πρωτοτυπία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Ούτε στην Αφρική, γιατί έχω ανθρώπους, που παρακολουθώ και στην Τανζανία. Και σε άλλες χώρες. Και στην Ευρώπη. Στην Γερμανία. Και σε όλη την Ελλάδα. Αρα λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο ενσπείρουν κάθε μέρα τον φόβο, την ανασφάλεια των ανθρώπων, ώστε να τρέξουν όλοι χωρίς να σκεφτούν ότι χειραγωγούνται από αυτόν τον τρομερό φόβο, που δημιουργείται με την καθημερινή τρομολαγνεία, με αυτές τις πληροφορίες, που αποσκοπούν να δώσουν μία αισιοδοξία στους ανθρώπους; Όχι φυσικά. Να τους φοβίσουν, να τους τρομοκρατήσουν». 

Ο Νίκος Μπαλδιμτσής υιοθετώντας ιαπωνική μελέτη υποστηρίζει ότι τα εμβόλια κατά του κορονοϊού μετά την χορήγησή τους βάζουν τον ιό μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο πολλαπλασιάζοντας τον και πυροδοτώντας μια τεράστια λοίμωξη, που αυξάνει κατακόρυφα  την φονικότητα του. «Μέτρησαν τα αντισώματα, που παράγονται από τα εμβόλια. Αυτές οι μετρήσεις ήταν επιστημονικές, με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, με κρυσταλλομετρία. Ηταν σοβαρές, τεκμηριωμένες έρευνες. Και είπαν για να δούμε αυτά τα εμβόλια τι ακριβώς αντισώματα δημιουργούν. Γιατί όλο το σλόγκαν είναι να εμβολιαστούμε για να είμαστε ασφαλείς. Ετσι δεν είναι; Υπέβαλαν λοιπόν όλη την επιστημονική τεκμηριωμένη έρευνα σε ένα στο πιο έγκυρο ανεξάρτητο επιστημονικό περιοδικό του κόσμου, το Cell.

«Η μεγάλη ανακάλυψη των Ιαπώνων»

Η επιστημονική επιτροπή έψαξε επί 4 μήνες εάν τα στοιχεία αυτά είναι πραγματικά και βγήκε η ανακοίνωση στις 25 Μαΐου. Αυτό ήταν ένας επιστημονικός σεισμός. Τι αποδείχτηκε; Τα εμβόλια αυτά με δύο λόγια παράγουν 2 ειδών αντισώματα. Τα πρώτα αντισώματα είναι τα ουδέτερα αντισώματα, τα οποία επιτίθενται στην ακίδα του ιού, που είναι μία πρωτεΐνη με την οποία μπαίνει ο ιός μέσα στα κύτταρα. Η ανακάλυψη η μεγάλη των Ιαπώνων είναι ότι εκτός από τα ουδέτερα αντισώματα παράγονται και κάποια άλλα αντισώματα, τα οποία λέγονται ενισχυτικά του ιού. Τα ενισχυτικά αντισώματα τι κάνουν; Βάζουν τον ιό μέσα στο κύτταρο, πολλαπλασιάζεται ο ιός και δημιουργείται μία τεράστια λοίμωξη και μία μεγάλη φονικότητα του ιού λόγω των αντισωμάτων που παράγει το εμβόλιο». 

Για τις απόψεις, που έχει διατυπώσει ο ειδικός παθολόγος, έχει κληθεί από τον περασμένο Ιούλιο για εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Πριν από 2 μήνες κλήθηκε σε απολογία καθώς σύμφωνα με τη σχετική κλήση, «α) επέδειξε διαγωγή που δεν συνάδει με την αξιοπρέπεια του ιατρικού επαγγέλματος και δεν τήρησε συναδελφικό πνεύμα και ομαλή σχέση με συναδέλφους του και β) επέκρινε συναδέλφους του σε επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα, συγκεκριμένα προς τους συναδέλφους του, τον πρόεδρο και ταμία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας».  

Σε κάθε περίπτωση, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Βολιώτη γιατρό και για την φήμη του, που όπως τονίζει, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας καθώς θεραπεύει τους ασθενείς του κρατώντας τους μακριά από τα νοσοκομεία. «Με τον Νίκο Μπαλδιμτσή γνωρίστηκα πριν αρκετούς μήνες, όταν αγωνιζόμουν να σώσω δύο μοναχούς από το Αγιο Ορος. Ο ένας, ο πατέρας Δαμασκηνός, σώθηκε. Ο άλλος, ο πατέρας Χρύσανθος, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή. Από τότε γνωρίζω την εκπληκτική, σωτήρια για αμέτρητους ανθρώπους, δράση του σπουδαίου αυτού Βολιώτη ιατρού.

Κράτησε τους ανθρώπους αυτούς μακριά από τα νοσοκομεία, θεραπεύοντάς τους, κάνοντας πολύ απλά αυτό που θα έκανε γι αυτούς και πριν από την ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Θα δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο αυτό και τη σωτήρια δράση του, η φήμη της οποίας έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα, σε ειδική εκπομπή που θα αφιερώσω στον Νίκο Μπαλδιμτσή στο κανάλι. Η εκπομπή αυτή θα υποτιτλιστεί εν συνεχεία στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα, θα ανέβει και στο ελεύθερο πεδίο του site, και θα φτάσει παντού. Προς το παρόν θα δώσω τη μάχη για τον άνθρωπο αυτό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Διότι φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να μη στοχοποιηθεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA