Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία στο Ντράφι, υπήρξε τις τελευταίες ώρες. Οι απαγωγείς έστειλαν σειρά μηνυμάτων στον αδερφό του επιχειρηματία και έχουν ζητήσει λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ. Μάλιστα, έστειλαν και φωτογραφία του επιχειρηματία με δεμένα χέρια στον αδερφό του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη: Πικέρμι: Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα 1.000.000 ευρώ για τον επιχειρηματία στο Ντράφι 

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι απαγωγείς έστειλαν το εξής μήνυμα στον αδερφό του επιχειρηματία: «μην πας στην αστυνομία θα πάθεις κακό». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απαγωγείς έχουν στείλει μηνύματα από διαφορετικούς αριθμούς. Οι αναλυτές της αστυνομίας εκτιμούν πως είναι καλό το γεγονός ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν σύντομα και αποτελεί «κλειδί» να πειστούν για την πραγματική οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία. 

Μιλούσε με βιντεοκλήση 

Την ώρα της απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό με βιντεοκλήση με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ και ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για το συμβάν.

Τα πρώτα στοιχεία 

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου συνεχίζονται. Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν χθες (28/12) το βράδυ όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι και συγκεκριμένα στο Ντράφι, απ' όπου φαίνεται πως τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν με παρέα σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Ιλιον κι έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι του. Η αστυνομία εξετάζει και περιστατικό με καμένα οχήματα που έχουν εντοπιστεί κοντά στο Πικέρμι και συγκεκριμένα στα Σπάτα. Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA