Μενού
  • Α-
  • Α+

Οποιος έτυχε να κυκλοφορήσει στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς θα διαπίστωσε πως δεν υπήρχε πολύς κόσμος έξω, εκτός από ορισμένα συγκεκριμένα σημεία... τα φαρμακεία

Διαβάστε ακόμη: Florona: Εκτός κινδύνου η έγκυος που νόσησε σε νοσοκομείο του Ισραήλ

Πολίτες σχημάτιζαν ουρές περιμένοντας για ένα rapid test  ή μοριακό (PCR) και ξαφνικά τα φαρμακεία, τα Κέντρα Υγείας και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία έγιναν τα «hot spots» συγκεντρώνοντας περισσότερο κόσμο και από καταστήματα εστίασης ή φούρνους που ήταν ανοιχτά τις ίδιες ώρες!

Μάλιστα, σε πολλά φαρμακεία η αναμονή ξεπερνούσε τη μία ή και τη μιάμιση ώρα με τους πολίτες να ταλαιπωρούνται σα να βρίσκονται σε ουρά δημόσιας υπηρεσίας την πρώτη μέρα του 2022. 

Εξάλλου, οι περισσότεροι από όσους περίμεναν υπομονετικά, είτε παρουσίασαν συμπτώματα μετά από το χθεσινό ρεβεγιόν και θέλουν να διαπιστώσουν αν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορονοϊό, είτε χρειάζονταν τον έλεγχο για μια νέα... έξοδο!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, ο ΕΟΔΥ δεν διενεργεί ελέγχους σε σημεία ανά την επικράτεια. Οι έλεγχοι από τον Οργανισμό επιστρέφουν αύριο, Κυριακή 2 Ιανουαρίου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA