Μενού
  • Α-
  • Α+

Γρίφος είναι για την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του Γεωργιανού έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Ο 41χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τους αστυνομικούς, δεν εργαζόταν και ήταν εισοδηματίας. Την ίδια στιγμή ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone». 

Διαβάστε ακόμη: Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 41χρονος Γεωργιανός που δολοφονήθηκε μπροστά σε σύζυγο, παιδί

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ομάδα του 41χρονου είχε έδρα την πόλη Κουτάισι και ο ίδιος να είχε διαμάχη με συμπατριώτες του που δραστηριοποιούνται στο οργανωμένο έγκλημα. Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν το παρελθόν του χωρίς να βρουν στα αρχεία τους κάποια αναφορά και αναμένουν τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. 

Παρακλάδια της γεωργιανής μαφίας έχει εξαρθρώσει και η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για κακοποιούς που κάνουν διαρρήξεις με επαγγελματικό τρόπο χωρίς να αφήνουν ίχνη και συνήθως έχουν συγγενικούς δεσμούς και το κάθε μέλος συγκεκριμένο ρόλο. 

Δολοφονία μπροστά στην ανήλικη κόρη του 

Τον Γεωργιανό πλησίασε ενώ βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας μαζί με τη σύντροφο και την 5 ετών κόρη του ένας άνδρας και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Ο 41χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες. Οι αστυνομικοί, εκτός από το παρελθόν του 41χρονου, περιμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να δουν αν το όπλο που χρησιμοποίησε ο άγνωστος δράστης για τη δολοφονία είχε χρησιμοποιηθεί ξανά ή ήταν «καθαρό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA