Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέλος της γεωργιανής μαφίας είναι ο 41χρονος που δολοφονήθηκε χθες (2/1) στο Μοσχάτο μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειάς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι για την εκτέλεση του Γεωργιανού αναφέρθηκαν εκτενώς ρωσικά και γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, τάσσοντάς τον στον σκληρό πυρήνα γνωστής μαφίας που πραγματοποιεί ληστείες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, το κωδικό του όνομα είναι Σότικο.

Διαβάστε ακόμη: Αρτα: «Τον σκότωσα» φώναξε για τον θείο του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στον πατέρα του

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν πέσει σε... τοίχο. Κι αυτό γιατί, ο 41χρονος Γεωργιανός φέρεται να έχει «καθαρό» ποινικό μητρώο στη χώρα μας κι έτσι αναζητούν πληροφορίες στο παρελθόν του άνδρα στη χώρα από την οποία κατάγεται, ώστε να δουν εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο. Οι Αρχές εξετάζουν κάμερες της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στο δράστη, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη συνεργού. Η δολοφονία θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις επαφές του θύματος που ζούσε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.

Τι είπε η σύντροφός του για τη δολοφονία στο Μοσχάτο

Η γυναίκα τους είπε ότι το θύμα ήταν σύντροφός της και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελλάδα αλλά δεν εργαζόταν. Γι' αυτό και τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν πώς ζούσε οικονομικά το ζευγάρι, χωρίς να εργάζεται ο 41χρονος. Μάλιστα, θέλουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα εάν η δολοφονία του οφείλεται σε προσωπικά κίνητρα ή άλλες διαφορές που προέρχονται από δραστηριότητές του και εκείνη δεν ήξερε.

Η γυναίκα, αναφερόμενη στη στιγμή της δολοφονίας, είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεφαν στο σπίτι τους έπειτα από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA