Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία δίχως τέλος από το ναυάγιο μεταφοράς παράνομων μεταναστών στη Νάξο. To Σάββατο 8 Ιανουαρίου εντοπίστηκε ένα ακόμη άψυχο σώμα, και μάλιστα μικρού παιδιού, το οποίο ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού, θυμίζοντας την τραγική ιστορία του μικρού Αϊλάν Κούρντι, του προσφυγόπουλου από τη Συρία που βρέθηκε σε παραλία των τουρκικών ακτών.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκε νέο ροζ βίντεο - «Να γίνουν έρευνες για ανήλικα θύματα»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από το εστιατόριο «Φάρος». Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις του Λιμενικού προκειμένου να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης.

Πρόκειται για άψυχο σώμα μικρού παιδιού το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων μεταφοράς παράνομων μεταναστών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA