Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις καταγγελίες που έχουν κάνει πρώην σύντροφοί του ότι εκείνος ανέβαζε βίντεο εν αγνοία τους στο Διαδίκτυο. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ότι η πελάτισσά του εντόπισε και τρίτο βίντεο, το οποίο μέχρι τώρα παρέμενε άγνωστο.  

Διαβάστε ακόμηΚωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο - Την αποκάλεσε ανόητη και έγινε Νο1 trend για τις γυναικοκτονίες

«Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει», σημείωσε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε: «Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο». Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αλλά ότι στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει θα προστεθούν τα νέα στοιχεία.

«Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας για το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν προφυλακίστηκε. «Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη έρευνα απαιτεί χρόνο.

«Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες» τόνισε ο δικηγόρος, αναφέροντας ότι δεν έχει σχετικές πληροφορίες για την ώρα. 

«Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

«Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας ότι είναι δύσκολο για μια γυναίκα να «επιστρέψει» σε αυτό αν έχει προχωρήσει στη ζωή της. «Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA