Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλεί η είδηση πως ένας 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε σχέση με μια 27χρονη με την οποία συγκατοικούν στο Περιστέρι, η οποία έχει μια ετεροθαλή αδερφή που τους επισκέφτηκε για λίγες ημέρες μέσα στις γιορτές για να μείνει μαζί τους.

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: Πρωταγωνιστής εκτός γηπέδων - Από τις καταγγελίες στην επίθεση για ξυλοδαρμό

Μετά από λίγες ημέρες στο σπίτι τους, η ανήλικη φαίνεται πως εκμυστηρεύτηκε στην μεγαλύτερη αδερφή της πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 32χρονο. Εκείνη κίνησε τις διαδικασίες για να εξεταστεί η ανήλικη κοπέλα από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα, ενώ βρέθηκε και γενετικό υλικό στην μπλούζα του κοριτσιού.

Ο φερόμενος ως δράστης τα αρνήθηκε όλα, ωστόσο εντοπίστηκαν σωματικά υγρά που φέρουν το γενετικό υλικό του στη μπλούζα της 14χρονης, αλλά και στα σκεπάσματα που υπήρχαν στο κρεβάτι της 14χρονης. Ο 32χρονος συνελήφθη από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανηλίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA