Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/1) στη Γλυφάδα μπροστά από συγκρότημα κατοικιών με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν θύματα από την έκρηξη, παρά μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Ο στόχος των δραστών παραμένει άγνωστος με την Ασφάλεια να ψάχνει να βρει ποιοι διαμένουν στο συγκρότημα για να ξεκινήσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη συλλέξει τα υπολείμματα του μηχανισμού και τα έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ελέγχουν και τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, τόσο του συγκροτήματος κατοικιών, όσο και της γύρω περιοχής για να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών.

Η έκρηξη που ήταν μεγάλης ισχύος, καθώς τα οχήματα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, έγινε στην οδό Οινόης και σήκωσε όλο το τετράγωνο στο... πόδι. Ο εκκωφαντικός ήχος έκανε τους περίοικους να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους κι αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. «Ηταν ένα πράγμα σαν κεραυνός. Δεν καταλάβαμε τι έγινε, πεταχτήκαμε έντρομοι» είπε μια γυναίκα που μένει στην περιοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA