Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον στόχο που είχε ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/1) στη Γλυφάδα μπροστά από συγκρότημα κατοικιών αναζητούν στην αστυνομία ώστε να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν την υπόθεση. Η συγκεκριμένη πολυκατοικία έχει πολλά διαμερίσματα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να αναλύουν τα προφίλ των ενοίκων ένα προς ένα, ενώ σε αυτό το πλαίσιο θα πάρουν καταθέσεις απ' όλους.

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Εκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη συλλέξει τα υπολείμματα του μηχανισμού και τα έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια όμως σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής καθώς ενδέχεται να έχουν «πιάσει» κινήσεις που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή όπως προκύπτει από την αστυνομία, δεν αποκλείεται ο στόχος των εμπρηστών να μην ήταν κάποιο πρόσωπο από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά κάποιος άλλος που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του εκεί. Είναι κι αυτό ένα σενάριο που δεν έχει φύγει από το τραπέζι και είναι μέσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται.

Δυνατή έκρηξη τα ξημερώματα

Η έκρηξη που ήταν μεγάλης ισχύος, καθώς τα οχήματα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, έγινε στην οδό Οινόης και σήκωσε όλο το τετράγωνο στο... πόδι. Ο εκκωφαντικός ήχος έκανε τους περίοικους να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους κι αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. «Ηταν ένα πράγμα σαν κεραυνός. Δεν καταλάβαμε τι έγινε, πεταχτήκαμε έντρομοι» είπε μια γυναίκα που μένει στην περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA