Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα Κέντρο Υγείας Λουτρακίου το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιανουαρίου. Ενα μωρό μόλις 8 μηνών έχασε τη ζωή του καθώς δεν ξύπνησε από τον ύπνο του. Συγκεκριμένα δύο γονείς μετέφεραν το 8 μηνών μωρό τους, ένα αγοράκι, επειδή δεν ξυπνούσε. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, οι δύο γονείς, γερμανικής υπηκοότητας, ήρθαν στο Λουτράκι μαζί με τα δίδυμα μωρά τους για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα.

Διαβάστε ακόμη: Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση

Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ το μωρό είχε ανησυχία και κάποια στιγμή κοιμήθηκε το πρωί όμως δεν ξύπνησε. Οι γονείς έσπευσαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με το αυτοκίνητό τους όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το βρέφος στη ζωή. Το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA