Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 46χρονος «νταής» της Αργυρούπολης και προπονητής τζούντο κρίθηκε προφυλακιστέος σήμερα Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε κατά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, για τον οποίο κατηγορείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε μέχρι αναισθησίας τη σύντροφό του, στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι αφού προηγουμένως ενημέρωσε για το συμβάν συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Αργυρούπολη: Απείλησε και μέσα από τη ΓΑΔΑ ο «νταής»

Ο κατηγορούμενος κατά την κράτησή του αυτές τις ημέρες καταγγέλλεται πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η γυναίκα δηλώνει πως την απειλούσε ότι θα είναι… η επόμενη! 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει η γυναίκα ο 46χρονος δεν δίστασε να απειλήσει ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Η νεαρή γυναίκα η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον κατηγορούμενο για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 γνώρισε για πρώτη φορά το βάναυσο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου στην ΕΡΤ: «Αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας». Σύμφωνα με όσα λέει, μία από τις φορές που την ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Ο 46χρονος κρέμασε το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού. Προηγουμένως του είχε βγάλει τα δόντια….

«Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας, έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και την μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησε να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν που σε έχω θάψει”».

Τον βαραίνει το παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει. «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» δήλωσε συγγενής πρώην κοπέλας 46χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα πήρε το παιδί τους και έφυγε για χώρα του εξωτερικού. «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο» δήλωσε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου. «Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω», επεσήμανε συγγενής μιας από τις πρώην συντρόφους του 46χρονου. Όπως περιγράφει στο Mega ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία, εκείνη είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA