Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της 5 ΕΜΑΚ για την διάσωση 48 χρόνου πυροσβέστη που έχει εγκλωβιστεί σε ορεινή περιοχή στο Αθαμάνιο Άρτας.Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό.

Διαβάστε ακόμη: Εκρηξη στη Συγγρού: Θέμα στατικότητας του κτιρίου έθεσε ο Πάνος Καμμένος

Στο σημείο κινήθηκε κλιμάκιο της 5 ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό από τα Γιάννινα και ως αυτή την στιγμή οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο που τους υπέδειξε τηλεφωνικά ο εγκλωβισμένος συνάδελφός τους Σύμφωνα με την ΕΡΤ σε λίγη ώρα θα απογειωθεί από την Ελευσίνα ελικόπτερο super puma που θα ερευνήσει την περιοχή και θα επιχειρήσει τον απεγκλωβισμό από αέρος αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ο πυροσβέστης είχε πάει για ορειβασία, όμως του έπεσε το ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα και εκείνος προσπάθησε να το βρει γιατί είχε μέσα φωτογραφίες των τριών παιδιών του. Παρά το πολικό ψύχος, κάτοικοι από το Αθαμάνιο μαζί με ομάδα διασωστών έχουν μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA