Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την έκρηξη που έγινε επί της Συγγρού 3, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ένας 78χρονος, καταστράφηκε και το δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου. 

Διαβάστε ακόμη: Εκρηξη στη Συγγρού: Τα δύο σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική, ένας τραυματίας και σοβαρές ζημιές

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μάλιστα στο σημείο της έκρηξης και μίλησε με τους πυροσβέστες που επιχείρησαν για να κατασβεστεί η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το OPEN TV, έθεσε θέμα στατικότητας του κτιρίου. Προς το παρόν, πάντως, η περιοχή είναι αποκλεισμένη με τους πυροσβέστες να απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο που έγινε η έκρηξη. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπήρχε κάποιος μέσα στην πολυκατοικία, που είχε συγκρότημα γραφείων, ωστόσο η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που δημιούργησε τεράστιες ζημιές και στα παρακείμενα κτήρια ενώ έγινε αισθητή αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Ο εγκαυματίας φέρεται να μένει σε σπίτι δίπλα στην πολυκατοικία που καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή», σημείωσε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA πολίτης που μένει σε κοντινή απόσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA