Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έκρηξη στη Συγγρού ξύπνησε τους πολίτες του κέντρου της Αθήνας. Το σημείο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με τα κτήρια και τα μαγαζιά να έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές. Ο ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μένουν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία στη Συγγρού, όπου έγινε η έκρηξη

Διαβάστε ακόμη: Εκρηξη στη Συγγρού - Εγκαυματίας: Αναψα το φως κι έγινε το «μπαμ» - Η κατάθεση του 78χρονου 

Η Λίνα Πρίντζου, μάλιστα, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρεται στα όσα ακολούθησαν της έκρηξης στη Συγγρού, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούμε».

Εκρηξη στη Συγγρού: Τι αναφέρει η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου, μετά την έκρηξη στη Συγγρού. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flina.printzou%2Fposts%2F10222124421683001&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA