Μενού
  • Α-
  • Α+

Από καθαρή τύχη τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όσο και η σύζυγός του δεν τραυματίστηκαν από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Συγγρού. Το σπίτι που διαμένει ο γνωστός ηθοποιός είναι ακριβώς απέναντι από το σημείο της έκρηξης και το ωστικό κύμα προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές.

«Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε πάνω στο πρώτο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Τι δεύτερο story που δημοσίευσε ήταν μία θολή εικόνα η οποία περιγράφει τη ζάλη που του προκάλεσε η έκρηξη. «Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη».

Τέλος, δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο από την εικόνα που επικρατούσε στον δρόμο κάτω από το σπίτι του το πρωί, όταν τα οχήματα της πυροσβεστικής προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά την έκρηξη. «Τι μας ξημέρωσε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Νωρίτερα, ανάρτηση στο Facebook είχε κάνει και η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου η οποία τόνισε πως «η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA