Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 8 το πρωί της Πέμπτης, σχεδόν τρεις ημέρες μετά το ξέσπασμα της κακοκαιρίας Ελπίς, είναι προγραμματισμένο να ανοίξει και πάλι η Αττική Οδός σε όλο της το δίκτυο. Από το απόγευμα της Τετάρτης λειτουργούν συγκεκριμένα τμήματα, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το πρωί της Πέμπτης τα οχήματα θα μπορούν να κυκλοφορούν σε όλο το δίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Καταστήματα, σχολεία και εργασία: Οδηγός με το τι ισχύει σήμερα σε Αττική και Κρήτη

Η διέλευση είναι ελεύθερη άνευ καταβολής διοδίων, ως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής ώστε να διευκολυνθούν και όσοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις περιφερειακές οδούς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απομάκρυνση των ακινητοποιημένων οχημάτων, αυτά μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, πίσω από τα μεγάλα πολυκαταστήματα. Όπως έχει ενημερώσει η εταιρία, για τους οδηγούς που πρέπει να παραλάβουν τα οχήματα, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από την Κηφισίας, στο Δακτυλίδι, από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

https://twitter.com/aodostraffic/status/1486471551428005890?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA