Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα μίνι... οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του 78χρονου που χθες τραυματίστηκε στην έκρηξη στη Συγγρού. Ο 78χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό καθώς φέρει εγκαύματα από την έκρηξη.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Το «μαύρο κουτί» των ευθυνών για το χάος της χιονοκαταιγίδας

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις πρώτες του κουβέντες στην αστυνομία είπε ότι το μόνο που θυμάται είναι ότι ξύπνησε από μια έντονη μυρωδιά και στη συνέχεια πάτησε το διακόπτη για το φως και έγινε η έκρηξη. Ο 78χρονος έμενε στον ημιώροφο του κτηρίου όπου έγινε η έκρηξη και ήταν ουσιαστικά ο μόνος ένοικος του κτηρίου καθώς το υπόλοιπο στεγάζει γραφεία τα οποία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε γειτονικά κτήρια και έσπασαν τζάμια σε απόσταση 200 μετρων.

Πάντως σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 78χρονου εντοπίστηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Πρόκειται για παλαιομένο οπλισμό και συγκεκριμένα, ένα σκουριασμένο περίστροφο, ένα αεροβόλο και μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε λήξει η άδειά της καθώς και περίπου 1400 σφαίρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA