Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου και έτσι ο σκηνοθέτης αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 25χρονου άνδρα το 2010, για τον βιασμό ενός ακόμη άνδρα το 2015 στην Επίδαυρο, για τον βιασμό ενός 24χρονου σήμερα νεαρού το 2015 αλλά και για τον βιασμό ενός ακόμη άνδρα το 2018, αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δίκη του, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στις 11 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Φόνσου: Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου - Δεν μπορώ σε έναν δυστυχισμένο να δίνω άλλη μια κλωτσιά

Γι' αυτό και τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Τριπόλεως όπου είναι προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 έχει ήδη ετοιμαστεί και το σχέδιο μεταγωγής του Δημήτρης Λιγνάδη αλλά και το σχέδιο προστασίας του σκηνοθέτη στον Κορυδαλλό και τα οποία περιλαμβάνουν φύλαξη και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα. Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του εκεί κρίνεται πιο ασφαλής για όσο διάστημα διαρκεί η δίκη.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος, Ιωάννης Βλάχος, που εκπροσωπεί δύο από τους άνδρες που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη και ο οποίος είπε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA