Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της άποψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε η Αννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου...Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει», απάντησε η Αννα Φόνσου όταν ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε να διευκρινίσει τη στήριξη που είχε εκδηλώσει για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε παλαιότερες δηλώσεις της. 

Διαβάστε επίσης: Rihanna: Εγκυος στο πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια - Οι πρώτες φωτογραφίες

 «Όλοι πέσαμε από τα σύννεφα» συνεχίζει, παίρνοντας αποστάσεις από την υπόθεση, αλλά ξεκαθαρίζοντας την απέχθειά της για τις κατηγορίες: «Με έχουν πειράξει πάρα πολύ αυτά που ακούω». Η Άννα Φόνσου απέφυγε, βέβαια, να κάνει κάποια πιο σκληρή κρίση, θεωρώντας πως η τελευταία λέξη ανήκει στη δικαιοσύνη. «Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA