Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες  ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα στη λεωφόρο Καποδιστρίου προκειμένου το διαρρήξει και εγκλωβίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλεί τους αστυνομικούς και μάλλον έχει αρπάξει και το όπλο ενός εξ αυτών, καθώς το σπίτι ανήκει σε αστυνομικό. Στο σημείο σπεύδει και η ΕΚΑΜ.

Η πολυκατοικία βρίσκεται πολύ κοντά σε φούρνο, άνθρωποι από όπου άκουσαν για τη διάρρηξη και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. Ο διαρρήκτης έχει μπει μέσα στο διαμέρισμα και γίνεται επιχείρηση, όπου σπεύδει αυτή την ώρα και οι άνδρες των ΕΚΑΜ.  Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο κακοποιός παραμένει εγκλωβισμένος στο διαμέρισμα του αστυνομικού στο οποίο επιχείρησε διάρρηξη, ενώ έχει στα χέρια του και το υπηρεσιακό πιστόλι. Γι’ αυτό και οι κινήσεις γίνονται με χειρουργική ακρίβεια, με την Αντιτρομοκρατική να έχει αναλάβει τον συντονισμό της επιχείρησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA