Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχω απωθήσει τον θρήνο γιατί δεν αντέχω» είπε η σύντροφος του Πάνου Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο το Σάββατο 29 Ιανουαρίου. Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της και εξέφρασε τη θλίψη της για όλους τους ανθρώπους που χάνονται στην άσφαλτο. «Πρέπει κάποια στιγμή αυτό να σταματήσει» τόνισε. 

Ο Πάνος Νάτσης «δεν έλεγε πολλά λόγια, τον ενδιέφερε η τέχνη του» είπε στο STAR η Διονυσία Γεωργιάδου και ανέφερε πως μετά το τροχαίο «μου έστελναν πάρα πολλές κοπέλες που είδαν την ιστορία στα κανάλια επειδή ταυτίστηκαν που τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που έπρεπε να βιώνουμε. Δεν είναι η φύση να φεύγει ένας άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια». «Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε και να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου, σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου γιατί και αυτοί χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό να σταματήσει», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου. 

«Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας απλά έχω απωθήσει τον θρήνο που ήταν τόσο μεγάλος τόσο σωματικά. Οπότε έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει πάρα πολύ θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα. Χάθηκε χωρίς λόγο» ανέφερε η σύντροφος του ηθοποιού. «Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτό τον τρόπο. Ο Πάνος έτυχε απλά να είναι γνωστός» είπε κλαίγοντας η Διονυσία Γεωργιάδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA