Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε χθες (9/2) το μεσημέρι στο νεκροταφείο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων. Το νεογνό, βρέθηκε νεκρό ανάμεσα σε ξερόχορτα και ήταν γυμνό, έχοντας ακόμα τον ομφάλιο λώρο. Σήμερα, διεξήχθη η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του, ωστόσο, δεν έπεσε φως στα αίτια θανάτου, ούτε διευκρινίσθηκε αν ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν το παράτησαν. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Ξέρω ποιος τον σκότωσε, θα μιλήσω στον ανακριτή - Τι είπε ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Αλβανία

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, πρόκειται για κύημα περίπου 6 μηνών για το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Ελπίζουμε γι αυτό να μας διαφωτίσει η ιστολογική εξέταση» ανέφερε η ιατροδικαστής σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει η υπόνοια ότι βρισκόταν εντός φορμόλης, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί από την τοξικολογική εξέταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA