Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό τους δράμα ζουν οι οικογένειες των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, μετά τα παιδιά τους να βρίσκονται προφυλακισμένα και να τους βαραίνουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο! Με φωνή που «σπάει» από το κλάμα, ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του 19χρονου φοιτητή και χαρακτήρισε τον Αλκη και δικό του παιδί!  

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Νέο πρόσωπο ο «Ντίνος» - Συνεχίζεται το «κρυφτούλι» της συμμορίας

 

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου. Πρώτα θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη για τον Άλκη που βρίσκεται εκεί πάνω, τον θεωρώ δικό μου παιδί. Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς του, που ξέρω τι περνάνε γιατί κι εγώ είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δε ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο εάν αποδειχθεί η αθωότητα του παιδιού μου», είπε ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων, μιλώντας στον Alpha.

«Με τον γιο μου δε μιλήσαμε καθόλου. Δύο φορές που επικοινωνήσαμε, μόνο κλαίει, δεν μπορούμε να τον δούμε. Ντρέπεται πάρα πολύ, γιατί μας αγαπάει πάρα πολύ και δεν μπορεί να μου μιλήσει καθόλου. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για εκείνον γιατί έχει πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι είναι αθώος», κατέληξε.

Νέο πρόσωπο ο «Ντίνος» - Συνεχίζεται το «κρυφτούλι» της συμμορίας

Σιγά σιγά και καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία των απολογιών των 11 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού, η ΕΛ.ΑΣ. ολοκληρώνει το συμπλήρωμα του παζλ σχετικά με το τι συνέβη τη μοιραία βραδιά στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, όλοι οι συλληφθέντες ισχυρίζονται πως όντως ήταν παρόντες στην επίθεση εναντίον των οπαδών του Αρη αλλά κανείς δεν παραδέχεται πως κρατούσε το φονικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του Αλκη.

Αντιθέτως, ο ένας «δείχνει» τον άλλον ως δράστη της δολοφονίας, με τα πρόσωπα που έχουν τεθεί στο επίκεντρο των απολογιών να είναι ο 21χρονος Ελληνας που -σύμφωνα και με τον ίδιο- κρατούσε το δρεπάνι και ο 25χρονος, γνωστός και ως «Αθηναίος». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, και οι δύο επέβαιναν στο γκρι όχημα που εντόπισε πρώτο την παρέα του Αλκη στα σκαλάκια επί της οδού Γαζή. Ο 21χρονος από το πίσω κάθισμα βγαίνει με το δρεπάνι και ο 25χρονος από τη θέση του συνοδηγού βγαίνει με μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Για το τι εκτυλίχθηκε στη συνέχεια, οι απόψεις... διίστανται.

Την ώρα που ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, η ιατροδικαστική εξέταση του Αλκη Καμπανού έδειξε πως δεν υπήρξε μόνο ένα χτύπημα από έναν δράστη αλλά πολλαπλά θανατηφόρα από πολλούς. Οπως αναφέρει το Mega, ο 21χρονος στη χθεσινή του απολογία, αποκάλυψε το όνομα «Ντίνος» και αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου που εντόπισε την παρέα του Άλκη, στην οδό Γαζή. Πρόκειται για ένα άτομο ελληνικής καταγωγής, περίπου 25 ετών, και ύψος 1.80.

Λύτρας: «Ο εντολέας μου έχει υποδείξει τον δράστη που σκότωσε τον Αλκη με μαχαίρι»

«Να τιμωρηθούν οι δράστες ανάλογα με το τι έχει κάνει ο καθένας», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, ενώ τον «δρεπανοφόρο» της συμπλοκής «φωτογράφισαν» σχεδόν όλοι οι συλληφθέντες ως τον δράστη των μαχαιρωμάτων στον Αλκη. Ο ίδιος βγήκε χτες στην αντεπίθεση, υποδεικνύοντας άλλον ως τον υπαίτιο της δολοφονίας.

«Εχει υποδείξει τον δράστη που σκότωσε τον Αλκη με μαχαίρι. Ενώ υπέδειξε και το απόμερο σημείο που έκρυψε το μαχαίρι», δήλωσε ο κ. Λύτρας. Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται πως ο 25χρονος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», ήταν εκείνος που με ένα μαχαίρι τύπου καραμπίτ κατάφερε το χτύπημα στο πόδι του Άλκη που του έκοψε τη μηριαία αρτηρία. «Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν συμμετείχα στην ανθρωποκτονία», δήλωσε ο 25χρονος Έλληνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA