Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια της 7ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα και ο 12ος συλληφθέντας της ομάδα που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Αλκη Καμπανού και των φίλων του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Ο «Ντίνος» όπως κατονομάστηκε, παραδόθηκε χθες και σήμερα αναμένεται να ζητήσει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη: Βρέθηκε σουγιάς στο ΙΧ του 12ου εμπλεκόμενου

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο 22χρονος διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως επίσης για οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του, με το οποίο πήγε να παραδοθεί στην αστυνομία, εντοπίστηκε ένας σουγιάς!

Χθες κρίθηκε προφυλακιστέος και ο 20χρονος Αλβανός και πλέον και για τους 11 έχει διαταχθεί προσωρινή κράτηση. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν έχουν μεταχθεί σε δικαστικές φυλακές όπως συμβαίνει συνήθως με τους προφυλακισμένους, αλλά παραμένουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ. Αυτό ωστόσο δείχνει να έχει εξήγση.

Σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε το OPEN, η ανακρίτρια έχει ζητήσει να μην μεταχθούν οι 11 προφυλακισμένοι καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τους επανεξετάσει. Να κληθούν, δηλαδή, να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να εξεταστούν κατά αντιπαράσταση. Όπως σημειώνεται κάθε κατηγορούμενος μένει στο γραφείο της πάνω από τρεις ώρες, με την ίδια να εκμεταλλεύεται κάθε τι που έχει στα χέρια της. Όπως τα βίντεο που τα βάζει καρέ καρέ ζητώντας από τους συλληφθέντες να της υποδεικνύουν κάθε στιγμή που είναι και τι κάνουν οι ίδιοι αλλά και τα υπόλοιπα πρόσωπα που απεικονίζονται σε αυτά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA