Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρικτός ήταν ο θάνατος των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε για την στυγερή δολοφονία στην Ανδραβίδα και τα στοιχεία που προκύπτουν ανατριχιάζουν, γιατί ο δράστης σκότωσε με όπλο τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά τους. 

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Όσον αφορά στα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κυρία Τσιόλα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 21:30 της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσεράμιση με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου». Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Lamanif: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για τον εκβιασμό με το ροζ βίντεο στον τράπερ

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, κατοίκου της Ανδραβίδας, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας και τα ίχνη του έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Είχε πυροβολήσει ξανά 

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών του είναι ένας 57χρονος γείτονας της οικογένειας. Πρόκειται, όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, για γείτονα της οικογένειας. Ένας άνθρωπος «σκληρός» και «ιδιόρρυθμος», όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της Ανδραβίδας, οι οποίοι μιλούν για έναν άνδρα, ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συχνά καυγάδες με το άτυχο ζευγάρι λόγω κάποιων οικονομικών συνδιαλλαγών που είχαν, στις οποίες φαίνεται πως δεν κατάφερναν να είναι συνεπείς.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε πυροβολήσει άλλους δύο ανθρώπους στο παρελθόν με κυνηγετική καραμπίνα, ο ένας εξ αυτών ήταν ο κουμπάρος του. Οι άνθρωποι, σύμφωνα με το patrisnews, είχαν καταθέσει μήνυση, ωστόσο τις απέσυραν γιατί τους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τις οικογένειές τους!

«Μας είχε πει ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο», αναφέρουν μάρτυρες στην εφημερίδα «Πατρίς». Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα νωρίτερα.

Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην οικία του βασικού υπόπτου, ο οποίος μένει μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Κατά την έρευνα φαίνεται πως βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του, τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα την άγρια δολοφονία στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με το Patris.gr, εκτιμάται ότι ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει τους λάκκους, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Αλλωστε, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός από τα δύο παιδιά τους στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιό του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να τον ψάχνουν παντού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA