Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (4/3) στην Πυροσβεστική, καθώς ένας πολίτης ανασύρθηκε νεκρός από τις ράγες του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ οι επιβάτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αποβάθρα περιμένοντας για το τρένο κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική που επιχειρεί στο σημείο με τρία οχήματα και 9 πυροσβέστες προσπαθώντας για τον απεγκλωβισμό του ατόμου.
Λόγω του περιστατικού, η συγκοινωνία του ηλεκτρικού σταθμού διακόπηκε προσωρινά και θα καθυστερήσει η επαναλειτουργία τουλάχιστον σε ένα μέρος του ΗΣΑΠ. Για την ώρα, οι συρμοί εκτελούν τα δρομολόγια από Κηφισιά μέχρι Ανω Πατήσια και από Αττική μέχρι Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταθέσεις που αμφισβητούν τα λεγόμενα της μητέρας - «Πώς σώθηκε αρχικά η Τζωρτζίνα»
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.