Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι θα μπορέσουν να κάνουν και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, οι καταναλωτές, καθώς κάποια από τα καταστήματα τροφίμων θα παραμείνουν ανοιχτά. Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα και οι λαϊκές αγορές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι στην Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη, καθώς εκεί τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοικτά από την Κυριακή (6 Μαρτίου) και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι νωρίς το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη: Χαλβάς: Η πανεύκολη συνταγή «1,2,3,4» για το must γλυκό της Σαρακοστής

Πώς θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές σήμερα, Καθαρά Δευτέρα

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών αναφέρει ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, προσφέροντας «προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές».

Ανοικτή η Βαρβάκειος την Καθαρά Δευτέρα

Ανοικτή, επίσης, θα είναι σήμερα και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας. Η κεντρική ιχθυαγορά θα άνοιξε στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Επιπλέον, κανονικά θα λειτουργήσουν ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία και τα αρτοποιία για όσους θελήσουν να προμηθευτούν την παραδοσιακή λαγάνα.

Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Τέλος, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο, ανοικτά θα είναι τα μίνι μάρκετ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA