Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να πήρε αναβολή για τις 28 Μαρτίου, όμως η Λένα Δροσάκη, που είναι μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον ηθοποιό για παρενόχληση, ήταν στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας. 

Η Λένα Δροσάκη έφτασε το πρωί της Παρασκευής στο δικαστήριο μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Εκείνος της κρατούσε το χέρι και εκείνη ήταν στο πλάι του. Αλλωστε, η Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε αναφέρει: «Το 2007 γνώρισα τον καταγγελλόμενο στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργάνωνε η σχολή μου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου και με προσέγγισε με έναν τρόπο που αρχικά μου φάνηκε εντελώς φιλικός και καλοπροαίρετος. Πολύ σύντομα όμως ο καταγγελλόμενος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να με παρενοχλεί σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”.

Διαβάστε ακόμηΠέτρος Φιλιππίδης: Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή της η σύζυγός του Ελπίδα Νινού για τον βιασμό

Μετά από κάποια χρόνια, η Κάτια Δανδουλάκη μου πρότεινε να συμμετάσχω στην θεατρική παράσταση “Έγκλημα στο Οριέντ Εξπρές”  που θα ανέβαζε… Όταν πληροφορήθηκα ότι σκηνοθέτης της παράστασης θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, αρνήθηκα ευγενικά όμως η κυρία Δανδουλάκη με διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει η ίδια να μην προκύψει κανένα πρόβλημα. Μια ημέρα, και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ΄ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δεν μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA