Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ορεστιάδας το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από τον εντοπισμό οπλοβομβίδας σε υπόγειο πολυκατοικίας στον οικισμό Παλιννοστούντων  Οι ένοικοι της οικοδομής εκκένωσαν τα διαμερίσματά τους, ενώ δυνάμεις του στρατού έφτασαν στο σημείο, παράλληλα με την αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το αντιαρματικό βλήμα φαίνεται να είναι εξωτερικά αλλοιωμένο, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνος έκρηξης. Το αντιαρματικό βλήμα εντοπίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε την έγκαιρη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, ενημερώνοντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας ότι έπρεπε να απομακρυνθούν από τα διαμερίσματά τους, ώστε να είναι ασφαλείς κατά τη μεταφορά της οπλοβομβίδας.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Σοκαριστικό βίντεο με την Ευτυχία Πενταράκη τη στιγμή βομβαρδισμών στο Κίεβο

Περιμετρικά του χώρου αναπτύχθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, για προληπτικούς λόγους. Αγνωστο παραμένει το πώς βρέθηκε η οπλοβομβίδα στο υπόγειο, ποιος την τοποθέτησε εκεί ή ακόμη και εάν έχει κλαπεί από κάποια στρατιωτική μονάδα της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA