Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με το θρίλερ στην Πάτρα ενώ η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος, απαντά σε όσους την στοχοποιούν: «Μπορείτε να πείτε και σε εμένα τι έκανα;». 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Λέων: Η ανάγκη της Ρούλας Πισπιρίγκου να τοποθετείται δημόσια λύνει τον γρίφο

Από την πλευρά του, πάντως, ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Υπάρχει ομάδα στο Ανθρωποκτονιών, η οποία είναι έμπειρη και όπως διαλευκάνθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έτσι και εδώ - αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια - θα τη διαλευκάνουν. Δεν πιέζονται από τα ΜΜΕ, όπως έγινε και στην περίπτωση της απαγωγής Κυπαρίσση. Η Αστυνομία δεν προαναγγέλλει συλλήψεις».

Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι «μεθοδικά υπάρχουν δύο έρευνες: Μία από το Ανθρωποκτονιών και μία από την άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών που θα βγάλουν ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα θα το πάρουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί και θα υπάρχουν εξελίξεις. Όταν καλείται το Ανθρωποκτονιών σε μια υπόθεση, η υπόθεση αυτή τελειώνει».

Ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών εξήγησε ότι «αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια θα κληθούν όλοι από το περιβάλλον των παιδιών, όπως η μητέρα που ήταν και τις τελευταίες στιγμές δίπλα στα παιδιά και ο πατέρας που είχαν μια σχέση μεταξύ τους που άλλοτε ξεκινούσε και άλλοτε τελείωνε. Εάν κληθούν να καταθέσουν θα υπάρχει μεθοδολογία από τους έμπειρους αξιωματικούς ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Το δύσκολο σε αυτές τις υποθέσεις είναι το πώς αποδεικνύεται. Το να βγει ένα κατηγορητήριο έωλο στις δικαστικές αίθουσες, δεν το θέλουν οι Αξιωματικοί».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ακόμη ότι «θα υπάρχουν εξελίξεις μετά από μια πάρα πολύ καλή έρευνα της Αστυνομίας ώστε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, αυτός που την έχει διαπράξει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» ενώ σημείωσε ότι έχουν γίνει λάθη στην υπόθεση. «Κι αυτό που ακούστηκε για τη μεταφορά των οργάνων του ενός εκ των παιδιών από τον πατέρα στην Πάτρα, αν έχει γίνει είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι πρέπει να ζητηθούν ευθύνες για το τι έχει πάει λάθος», κατέληξε ο Στράτος Μαυροειδάκος. 

«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: Μην εκπλαγείτε αν υπάρχουν παραπάνω από δύο εντάλματα

Στην υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας. Μιλώντας στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα πρέπει να εντυπωσιαστούμε αν τα εντάλματα σύλληψης ή οι προσαγωγές είναι για παραπάνω από δύο άτομα…». 

Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου σε νέες της δηλώσεις ανέφερε: «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη… πολύ εκτός ορίων». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε πώς αντέχει όλο αυτό που γίνεται στα Μέσα Ενημέρωσης με την υπόθεση των θανάτων των παιδιών της. «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν… πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;», απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αν είχες μια κάμερα μπροστά σου, σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους, αναλυτές, επιστήμονες, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, που σε θεωρούν ένοχη ή έμμεσα σε δείχνουν με το δάχτυλο ως παιδοκτόνο, τι θα έλεγες;» τι ρωτά ο δημοσιογράφος. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά: «Θα έλεγα… Σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θ΄ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄ έχει ζήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA